top of page
Restaurant Ekosis 3.0 Logo

Een tafel reserveren

Voer je gegevens in, zodat we de beste plaatsen voor je kunnen vinden

De keuken is op reservering geopend van donderdag t/m maandag van 18.30 tot 21.30 uur

Ontdek in het hart van dit dorp het restaurant “Ekosis 3.0”, een ruimte gewijd aan Bistronomie. Of u nu een vaste klant bent of gewoon op doorreis bent, u bent van harte welkom. Onze keuken is geïnspireerd op lokale ecosystemen en legt de nadruk op Belgische producten voor een ecologisch verantwoorde aanpak.

Geniet van een uitzonderlijke culinaire ervaring in ons familiebedrijf, met driegangenmenu's: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Ook kunt u kiezen voor individuele à la carte gerechten. Voor gasten die in ons hotel verblijven, bieden wij flexibele menu's aan, op maat gemaakt door onze chef-kok, met de voorkeur voor verse en lokale producten.

Wij waarderen de diversiteit en versheid van de ingrediënten. Onze gerechten variëren afhankelijk van de seizoenen en de inspiratie van de chef-kok, waarbij de prijzen in realtime op onze website worden weergegeven. Voor vragen of reserveringen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Ons internationaal gerenommeerde team laat zich tijdens haar bezoeken aan de lokale markt inspireren door verse seizoensproducten. Geleid door de kleuren en geuren van de regio selecteert ze haar ingrediënten zorgvuldig. Elk gerecht is een unieke creatie, uitgevoerd met liefde voor de ingrediënten, en onze chef stimuleert originaliteit en creativiteit. Om de versheid te garanderen, werken wij uitsluitend op reservering. Ons team bespreekt graag met u passende seizoensvoorstellen.

Laat u verleiden door onze wijnselectie in overeenstemming met uw gerecht, zorgvuldig bereid door onze hoofdsommelier en zijn team.

Aarzel niet om meer informatie te vragen tijdens uw verblijf.

bottom of page